Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/fursmykkedesign.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Anderledes bryllup på Fur

Et anderledes bryllup med Fur som en poetisk ramme

Hvis I leder efter et helt unikt sted, at holde et anderleds bryllup, som også er romatisk, så er Fur det rette sted. Især om sommeren, når solen spejler sig i Limfjorden, lærken triller og de grønne træer svajer i en svag sommerbrise, folder Fur sig ud som en perfekt ramme om jeres bryllup.

Se unikke vielsesringe, der passer perfekt til et anderledes bryllup her >>>

Er det borgmesteren eller præsten der skal vie jer?

Både borgmesteren og øens præst stiller sig gerne til rådighed, for jeres anderledes bryllup. Der er eksempler på begge dele.

Der er mange muligheder for at få et unikt bryllup på Fur, som I aldrig glemmer. Hvorfor ikke blive gift med det gamle Bundgarnshus som romatisk baggrund i Gammel Havn? Her kan du læse om et bryllup der blev holdt på Fur Havn. Borgmesteren viede parret på kajen. Læs mere om brylluppet her.

Se en video fra Visit Denmark om Fur her >>>

Bliv gift i Fur Kirke med udsigt til fjorden

Eller hvad med at blive gift i Fur Kirke, som ligger smukt på en bakketop med udsigt ud over fjorden? Sct. Mortens Kirke er en gammel svend. Den har solet sig på bakken siden år 1126.

Der er flere muligheder for at holde festen og overnatte. Det kan du læse mere om hos Visit Fur her.

 

Kommer du til Fur?

Så er du meget velkommen til at komme og se smykkerne.

Skriv en mail