Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/fursmykkedesign.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Manchetknapper guld - håndlavede

Manchetknapper guld - håndlavede

Manchetknapper guld er håndlavede. Hvert sæt er unikt og i 14 karat massivt guld. Priserne varierer alt efter de enkelte smykkers præcise vægt. For manchetknapper guld ligger prisen på ca. 9500,00 pr. sæt.

Manchetknapper guld – håndlavede

Med manchetknapper har du som mand mulighed for at tilføre mere personlighed til din stil.

Manchetknapper guld er den ultimative gave til dig selv eller til manden der har alt. Smykkerne er elegante og udstråler samtidig maskulinitet, ikke mindst på grund af deres rustikke udtryk såvel som fylde.

Manchetknapperne er håndlavede på Fur med øens særegne natur som inspiration. Guldsmed Ib Hemming Hansen har haft ruren det lille krebsedyr som inspiration, der blandt lever på muslingen.

Læs mere om guldsmedens værksted her >>

Hvornår skal man bruge manchetknapper?

Den oplagte anledning er et bryllup eller en lignende fest, der kræver smoking eller kjole og hvidt. Men du kan også sagtens vælge at bruge manchetknapper til mere afslappede sammenkomster, hvis du går udenom den klassiske sorte jakke og hvide skjorte som vil blive for højtideligt. Vælg en afslappet mørkeblå jakke og en lyseblå skjorte.

Hvilken skjorte skal jeg vælge?

Når du skal vælge en skjorte, der passer til dine manchetknapper, så skal du skal være ekstra opmærksom. Det er nemlig ikke alle skjorter, der er beregnet til manchetknapper, så vælg en manchetskjorte.

Rigtig god fornøjelse!